Har du også svært ved at overskue hvad du skal vælge når du skal købe et nyt mobilabonnement? Så har vi her skrevet en hurtig guide til hvad du bør være opmærksom inden du køber et nyt mobilabonnement.

Find ud af dine behov

Da vi jo som oftest er vidt forskellige i brugen af vores mobiltelefonener, så er det selvfølgelig en god idé at finde ud hvor meget du egentlig har brug for i forhold til data, fri tale osv. Det er klart at hvis du snakker som et vandfald, så er det nok en god idé at gå efter mobilabonnement med fri tale, således at du ikke pludselig står og skal betale ekstra, fordi du er løbet tør midt på måneden. Det samme gælder med sms’er og data. Hvis du sender et utal af SMS’er hver måned, så skal du selvfølgelig vælge en med fri sms. Hvis du sidder meget på internettet(uden at være på wifi), så er det super vigtigt at du køber et abonnement, med meget data inkluderet. Det er dog altid en god idé lige at tjekke op hvor mange GB data man har brugt pr. måned førhen, så man ikke bare køber den største pakke. Tjek evt. mabonnementer.dk for at sammenligne forskellige mobilabonnementer.

Skal du have ny mobil samtidig?

Mange vælger at skifte deres mobilabonnement i forbindelse med anskaffelsen af en ny mobiltelefon, så hvis dette er den primære grund til at skifte mobilabonnement, bør du selvfølgelig vælge et selskab hvor du har mulighed for at få en mobiltelefon med i købet. Mange selskaber er begyndt at tilbyde rente og gebyrfri afbetaling af deres telefoner. Tjek evt. en side som iPhone7priser.dk for at finde en oversigt over mobilselskaber der tilbyder afdrag på deres mobiltelefoner.

Bruger du andre services?

Nu hvor det er blevet populært for mobilselskaberne at pakke en masse ekstra services ind i det månedlige abonnement, så kan du eventuelt spare penge ved at vælge et selskab der giver dig adgang til nogen af dem du allerede har adgang til. Rigtig mange har jo allerede adgang til mofibo, eb.dk, spotify osv., så hvorfor ikke spare de penge ved at købe et mobilabonnement hvor det er inkluderet i abonnementet.

Samle bredbånd, mobil og tv?

Der er en del udbydere der kan give dig adgang til både bredbånd, mobil og tv pakker. Typisk er der en række fordele ved at samle abonnementerne hos samme udbyder, som fx en rabat. Det giver da også god mening at have det hele samlet hos en udbyder, så ved man altid hvor man skal ringe hen for at brokke sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *