Generelt er antallet af billige boliger faldende i Danmark. Det kan man læse hos Altinget, hvor der bliver blogget om alt indenfor den politiske verden. Du kan læse artiklen hos Altinget lige her.

Flyt ud af byen og find en lejlighed!

Jeg synes personligt at det er rigtig ærgerligt at man ikke kan finde sig en lejlighed til fine penge. Det kommer til at få konsekvenser hvis denne tilstand fortsætter, i og med at alle – sjovt nok – er afhængige af at have et sted at bo.

Derfor håber jeg naturligvis meget på at situationen ændrer sig og at vi får mange flere billigere lejeboliger på det danske marked.

Der er dog en enkelt ting du selv kan gøre, for at slippe for de helt ufatteligt høje boligpriser. Du kan ganske enkelt bare flytte ud af storbyen. Det store problem vi ser lige nu er nemlig at rigtigt mange danskere lige nu vælger at flytte ind i mod byen. Dette har den konsekvens at priserne stiger, hvormed det bliver sværere at finde en billig, god lejlighed.

Skal jeg flytte i sådan en lejlighed?

En rigtig grim bolig

Svaret er nej – du skal selvfølgelig ikke flytte i noget gammel skrammel. Og kigger du forbi denne artikel omkring lejebolig Lejre, vil du ret hurtigt erfare, at der rent faktisk er rigtigt mange flotte boliger ude i de mindre byer.

Dette betyder, at du, trods det at priserne desværre stiger en hel del, rent faktisk godt kan finde en lejlighed til gode penge.

Inflationen har en indvirkning

En af de ting der dog generelt også har en indvirkning på at priserne stiger er naturligvis inflationen. Man skal, når man læser artikler på mediesider, huske på at de altid får vinklet tingene lidt sjovt. Altså har det en betydning, at priserne stiger med få procenter årligt, og dermed er nået over de gyldne 3000 kroner månedligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *