Det er ganske almindeligt at have et eller flere netværkskabler i det danske hjem. Det er for mange en type kabel som lyder forholdsvist gammeldags. Ikke desto mindre er det for langt de fleste, en ganske god investering, i og med at kvalitet og pris er fuldkommen ligegyldig. Man skal dog naturligvis være opmærksom på prisen, i og med at kvaliteten stort set i ethvert givent tilfælde er som den er.

Netværkskabler er ganske enkelt blevet lavet som de er, i de sidste mange år. Det der adskiller dem er til gengæld deres titel. Man bruger i øjeblikket gerne netkabler af typen Cat5e, men det er langt fra alle der ikke allerede har opgraderet til Cat6. For Cat6 kan køre med helt op til en gigabit netforbindelse, hvormed det har en 10 gange så stor kapacitet som Cat5e. Den almindelige bruger vil dog på ingen måde have problemer med Cat5e, hvormed det i mange tilfælde vil være en billigere og dermed også mere fornuftig løsning på problemet, der lyder at få en stabil internetforbindelse op at køre.

Hvor finder jeg netkablerne?

På siden NytNetværkskabel.dk har du super gode muligheder for at finde frem til de nyeste og bedste kabler i branchen. Fordelen ved at bruge en side som denne er, at manden bag har mulighed for at vise dig kabler fra mange forskellige webshops, hvormed du kun får tilbudt det absolut bedste. Besøger du derimod en webshop på forhånd, kan du være helt sikker på, at prisen vil være i top og informationen omkring priser helt i bund.

Ikke desto mindre ligger landet dog således, at Kabelmix.dk er den absolut billigste og dermed også den bedste forhandler af internetkabler i øjelikket, hvormed det er dem NytNetværkskabel vælger og som du også bør vælge at handle hos.

Hvem har brug for så mange kabler?

Det har du, kort fortalt. Rigtigt mange undervurderer generelt, hvor mange netværkskabler fra eksempelvis NytNetværkskabel.dk de har brug for i deres dagligdag. For det første er det altid rart at have et netværkskabel derhjemme, i og med at det skaber en generelt bedre forbindelse til internettet, som holdes god og stabil. Derudover har de fleste et eller flere i reserve, konen og børnene skal bruge et og så videre. Routeren der fordeler internet trådløst eller Switchen der er koblet på routeren med et netværkskabel eller ligeledes afhængig af kablerne, hvormed det allerede i hjemmet bliver til en hel del kabler som er nødvendige, bare for at få en almindelig dagligdag til at fungere.

Arbejder du på en arbejdsplads som benytter sig af en eller anden form for computere eller serverrum, så kan du ligeledes være helt sikker på, at også her er købt stort ind i forhold til netværkskabler. Hver eneste server, Switch, computer, printer (medmindre den er trådløs) og så videre, har et netværkskabel monteret, for at give brugende den allermest optimale oplevelse.

Det man som virksomhed gerne gør er imidlertid at skaffe sig en hel rulle hjem, således at det bliver en hel del nemmere at arbejde med og man helt selv kan bestemme, hvor lange de forskellige kabler skal være.

 

Jeg håber at du har haft en eller anden positiv brug af denne artikel. Har jeg misset noget eller har du bare lyst til at smide en kommentar, så er du meget velkommen til at gøre dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *