Det er ikke unormalt at jeg hører, at folk er bange for at bruge nettet til at date på. Nogle mener, at der er meget stor risiko for at møde perverse eller decideret skræmmende mennesker der ikke giver sig ud for at være den de i virkeligheden er. Andre mener, at det helt store problem er hackere og så videre. Dette er dog overordnet set noget forbandet vrøvl.

Det er meget få der bliver udsat for at blive snydt igennem internettet, når de kigger på eksempelvis gratis dating. Man skal naturligvis være opmærksom på, hvem det er man skal til at møde og, om den person man har tænkt sig at mødes med er et rigtigt menneske. Ikke desto mindre, tror jeg generelt rigtigt mange lader frygten trække dem tilbage, således at de ikke kommer til at møde personen, der måske kunne vise sig at være den helt store kærlighed for dem.

Hvor finder jeg så dating? Og gratis?

Siden der gør det absolut nemmest at finde gratis dating, er helt klart finddating.dk eller lignende sider. Her finder du en gigantisk samling af de absolut bedste danske datingsider, som lige i øjeblikket bliver brugt af alt imellem få hundrede og næsten en million brugere, landet over. Dette giver dig mulighed for at vælge og vrage, indtil du finder frem til den helt rigtige side, som du beslutter dig for at bruge mere tid på.

Siderne tilbyder alle former for dating. Nogle handler mest om sex, andre om ånder og naturen og en stor del er på den ene eller anden måde, med mulighed for gratis dating. I indlægget gratis dating, som findes på finddating, er samlet en liste over en blanding af disse. Nogle af siderne der henvises til, tilbyder således kun en gratis prøveperiode eller nogle begrænsede funktioner. Derimod er andre fuldkommen gratis og altså lige til at gå til. Nogle er utilfredse med denne opstilling, andre er ganske glade for det. Hvad du vælger at føle, er naturligvis din helt egen sag.

Hvordan kommer jeg igang?

Helt konkret er svaret på dette spørgsmål. I stedet for at sidde i sofaen og overveje, synes jeg du skal give dig i kast med den online dating. Mange tusinde danskere har i de sidste 10-15 år fundet kærester, ægtemænd og bollevenner igennem disse mange spændende sider. Søger du også kærligheden, er dette den moderne vej at gå og en måde, som generelt er langt mere seriøs og respektabel end dating apps som Tinder og lignende.

Mange almindelige mennesker, akkurat som dig, sidder ventende bag skærmen og håber måske på lige akkurat at møde et menneske som opfører og er som dig. Det er der i hvert fald en ganske stor chance for.

Lige akkurat fordi en eller et par stykker sidder og venter på dig, er det naturligvis en god idé at lave brugere på flere forskellige sider af gangen. På den måde er det muligt for dig at møde mennesker indenfor flere forskellige nicher du synes om, eller måske igennem et par af de helt store sider, med mange forskellige typer mennesker på hver.

Det ville i hvert fald være min personlige fremgangsmåde, at gøre på ovenstående måde og komme godt igang, med at møde masser af spændende mennesker, igennem gratis eller betalt dating på nettet.

Får du dig nogle rigtigt gode oplevelser, er du i øvrigt naturligvis meget velkommen til at smide en kommentar! Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *